Bolest neutopíš, ale přečteš

Literární strom nám na jaře rozpučel!

Rozkvetl nám tu nový příběh.

BOLEST NEUTOPÍŠ

Prodej knihy: e-shop

(nebo jako e-kniha: palmknihy.cz)

Román vychází ze skutečného životního příběhu, o kterém je lepší číst, než ho skutečně zažít. Hlavní hrdina ho ale opravdu prožil… Se vším krásným i hrozným, co k němu patřilo.

Můžete se těšit na 232 stran emocí, erotiky, osobních dramat i humoru.

Míra prožil dvě manželství, byl bohatý i chudý a opakovaně se dostal do průšvihu. Některé nepříjemnosti si způsobil svým přístupem sám, za jiné nemůže, ale je to bojovník a rozhodně ničeho nelituje. Svým způsobem se snažil, jak bylo v jeho momentálních silách. Někdy se mu to nepovedlo, ale jindy dokázal být svým blízkým skutečnou oporou.

Posledních pár týdnů strávila po nemocnicích nebo doma na gauči. Takže sedět v krásném slunném podzimním dni na balkóně, pít kávu a kouřit cigaretu pro ni byl opravdový svátek. Snažil se její malá vítězství neshazovat škarohlídstvím. Chápal, jak je důležité se radovat z každé hezké vteřiny, při které se povede zapomenout na svá trápení. Jen škoda, že na tohle většina lidí přijde, až když je pozdě. Všichni bychom měli nejdřív zestárnout, zmoudřet a pak s tím vším, co jsme se naučili, se teprve narodit.

TOPlist
Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Renata. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.