Jen jeden svět

Může ezoterička Bianka skutečně komunikovat s mrtvými? Pokud ano, smrt pro ni není konečná. A není to přesně ten důvod, proč by bez výčitek svědomí dokázala také zabít? Investigativní novinář Daniel nařkne mystičku z vraždy člověka, kterému Bianka smrt nejprve předpověděla. Náhoda, či úmysl?

Objednat knihu v e-shopu

Objednat jako e-knihu

Recenze

TOPlist

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky a jeho autorem je Renata. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Jen jeden svět

  1. Víš, co se mi líbí na tom Tvém psaní? Smysl pro detail, jak vše do sebe krásně zapadá, kdy postavy a jejich osudy, zdánlivě samostatné, se ovlivní a protnou. Stejně jak v povídkách „Dnes je i zítra“, tak v románu „Jen jeden svět“. Ostatně mi připadá, že obě knížky mají ještě jedno společné, že jednotlivé postavy mají svůj „předobraz“.

  2. Jen jeden svět je krásná nová knížka. Nechci prozrazovat děj, ochudila bych tím dychtivé čtenáře o zážitky a cenná moudra, která rozhodně stojí za povšimnutí. Ale v první řadě jde o překvapivou pointu, která vyústí až v samotném konci příběhu. Čtenáře bych ale pozvala na jeden firemní večírek, kde to všechno začalo. Poznají nejen tajemný a zvláštní svět ezoteričky Bianky, ale především zaměstnance firmy Best, kterým zde předpověděla budoucnost.

Komentáře nejsou povoleny.